lingerie Den Haag, beenbekleding, nachtkleding, badkleding, borstprotheses
Comfort voor elke dag

Lingerie voor alle vrouwen

Wij willen dat alle vrouwen zich prettig voelen in hun lingerie. Daarom verzorgen wij ook borstprotheses en lingerie die daarbij hoort. De Magneet Bodyfashion heeft een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten van een prothese. Wij nemen hiervoor alle tijd die nodig is. 

Maak een afspraak voor uw borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie. We vinden altijd een zo goed mogelijke oplossing voor uw specifieke situatie.

Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Zo bent u er zeker van dat de ruimte en de mammacare-specialist voor u beschikbaar is.

Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten zodat uw prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. De Magneet is een door SEMH erkende leverancier van mammaprotheses.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 070 – 3254389 of vul het contactformulier in.

Positieve vibes

De Magneet Bodyfashion zet zich graag in voor evenementen die bijdragen aan een positief gevoel bij vrouwen. Lees onderstaand krantenartikel over de modeshow, speciaal voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met de gevolgen van borstkanker.

Onze merken voor protheselingerie

De Magneet Bodyfashion, lingeriewinkel Den Haag, lingerie Den Haag, beenbekleding, nachtkleding, badkleding, borstprotheses De Magneet Bodyfashion, lingeriewinkel Den Haag, lingerie Den Haag, beenbekleding, nachtkleding, badkleding, borstprotheses De Magneet Bodyfashion, lingeriewinkel Den Haag, lingerie Den Haag, beenbekleding, nachtkleding, badkleding, borstprotheses De Magneet Bodyfashion, lingeriewinkel Den Haag, lingerie Den Haag, beenbekleding, nachtkleding, badkleding, borstprotheses