Specialist in protheselingerie en meer uit Den Haag

Wij willen dat alle vrouwen zich prettig voelen in hun lingerie. Daarom verzorgen wij ook borstprotheses en lingerie die daarbij hoort. De Magneet Bodyfashion heeft een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten van een prothese. Wij nemen hiervoor alle tijd die nodig is. 

Maak een afspraak voor uw borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie. We vinden altijd een zo goed mogelijke oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Zo bent u er zeker van dat de ruimte en de mammacare-specialist voor u beschikbaar is.

 

Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten zodat uw prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. De Magneet is een door SEMH erkende leverancier van mammaprotheses.

Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan waar wij samen met u niet uitkomen dan zijn wij aangesloten bij de klachten en geschillen regeling van https://erisietsmisgegaan.nl zij zijn te bereiken via de website (zie knop hieronder) en op telefoonnummer 035-2031585

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 070 - 325 43 89 of vul het contactformulier in.

erisietsmisgegaan.nl

Positieve vibes

De Magneet zet zich graag in voor evenementen die bijdragen aan een positief gevoel bij vrouwen. Lees onderstaand krantenartikel over de modeshow, speciaal voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met de gevolgen van borstkanker.

Onze merken voor protheselingerie

  • Logo Amoena
  • Logo Anita
  • Logo Basko
  • Logo Silima

Bel voor een afspraak voor een discrete en professionele aanmeting van uw protheselingerie bij ons in Den Haag.  

Neem contact op